Blogs

Novosti
1.10.
2018.

Završen je 6. Rijeka Nautic Show.

RNS Novosti

Brojni posjetitelji imali su priliku pogledati više od 50 izlagača sajma te brojne prateće aktivnosti. 6. Rijeka Nautic Show imao je bogat program na glavnoj lokaciji sajma te botelu Marina.

Zahvaljujemo se svim partnerima, sponzorima, pokroviteljima, izlagačima te brojnim posjetiteljima.

Vidimo se na 7. RIJEKA NAUTIC SHOW-u!28.9.
2018.

Svečano je otvoren 6. Rijeka Nautic Show!

RNS Novosti

Uz brojne visoke uzvanike, izlagače te već sada brojne posjetitelje, svečano otvaranje je odlična najava za sajam koji traje 3 dana, od danas, 28.9. do nedjelje, 30.9.27.9.
2018.

Rijeka Nautic Show u medijima

RNS Novosti

Jučerašnju najavnu press konferenciju 6. Rijeka Nautic Show-a popratili su brojni mediji među kojima i glavni medijski pokrovitelj Novi List.26.9.
2018.

Održana konferencija za novinare

RNS Novosti

U organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka 6. Rijeka Nautic Show održat će se 28. – 30. Rujna 2018. na Gatu Karoline Riječke u Riječkoj luci i bit će predstavljeno više od 50 izlagača te nekoliko premjera rečeno je danas na najavnoj konferenciji za novinare. U sklopu sajma održava se cijeli niz popratnih događanja.

OBJAVA ZA MEDIJE29.9.
2017.

Rijeka Nautic Show u medijima

RNS Novosti

Otvorenje 5. Rijeka Nautic Show-a popratili su mnogi mediji među kojima je bio i medijski pokrovitelj, Novi list.29.9.
2017.

Otvoren 5. Rijeka Nautic Show

RNS Novosti

Prigodnim programom svečano je otvoren 5. Rijeka Nautic Show. Lijepo vrijeme i šarolika ponuda plovila, opreme i usluga, privukli su već prvog dana brojne posjetitelje.25.9.
2017.

Konferencijom za medije u restoranu Molo longo najavljen 5. Rijeka Nautic Show

RNS Novosti

Svečanim otvorenjem u petak 29. rujna u 11 sati započet će 5. Rijeka Nautic Show. Na Gatu Karoline Riječke predstavit će se sedamdesetak proizvođača plovila, opreme i ponuđača različitih usluga u nautici.

Punu podršku ovom značajnom nautičkom događaju od samog početka pružaju glavni sponzor sajma ACI d.d. te glavni pokrovitelji i suorganizatori Grad Rijeka i Lučka uprava Rijeka. Rijeka Nautic Show održava se i pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Primorsko-goranske županije, Turističke zajednice grada Rijeke, Luke Rijeka i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka.
Važnost održavanja nautičkog sajma u Rijeci prepoznali su brojni sponzori i mediji. Uz 5. Rijeka Nautic Show u svojstvu sponzora bit će Jadrolinija, Croatia osiguranje, Grawe osiguranje, Zagrebačka banka, tvrtka Ino-Arh, auto kuća AC Dujmović, Botel Marina, Forum ugostiteljstvo kao i medijski pokrovitelji Novi list, Kanal Ri, Soundset Radio Trsat, Burza Nautike i mnogi drugi.2.3.
2017.

PREDSTAVLJEN 5. RIJEKA NAUTIC SHOW

RNS Novosti

Zagrebački nautički sajam bio je dobra prilika da se izlagačima predstavi 5. Rijeka Nautic Showa koji će se održavati na riječkoj rivi od 22. do 24. rujna 2017. godine.

Izlagači su dosadašnja izdanja Rijeka Nautic Showa ocijenili iznimno pozitivno i gotovo svi koji su izlagali na sajmu, potvrdili su ponovni dolazak, a posebno raduje najava 20-tak novih tvrtki kao i nekolicina premijera. U prilog tome govore i potpisane prijave!

> 2 1

Video

Katalog sajma 2017

Popis izlagača 2018.

Program RNS 2018.

Program RNS 2018. na BOTELU MARINA

Galerija-fotografija